lukoil-banenr

Bernie Ecclestone va cumpăra circuitul de la Nurburgring?!

După ce s-a anunţat că celebrul circuit de la Nurburgring a intrat în faliment, au apărut anumite zvonuri care îl pun în postura de viitor proprietar al Meccăi automobilismului pe Bernie Ecclestone.

Pilot Autoexpert

Nu cu mult timp în urmă, v-am anunţat că circuitul de la Nurburgring a intrat în faliment şi vom afla la începutul anului viitor ce soartă îi va fi predestinată. Acum aflăm că există zvonuri cum că Bernie Ecclestone, şeful Formulei 1, intenţionează să achiziţioneze celebrul circuit.

Chiar dacă datoriile circuitului depăşesc valoarea acestuia, Jorg Lindner, Directorul General Nurburgring Automobive GmbH, susţine că a făcut planul pentru o etapă de Formula 1 fără a cere bani statului.

Din păcate, Bernie Ecclestone nu a venit la şedinţa cu oficialii circuitului, cel mai probabil evitând Germania din cauza scandalului de dare de mită în care a fost implicat. Nu ştim dacă preluarea circuitului de la Nurburgring de câtre Ecclestone se va transforma în realitate, dar omul de afaceri britanic a demonstrat de multe ori calităţile sale de manager, chiar dacă uneori a fost acuzat de metode nelegitime.

Comentarii