lukoil-banenr

BMW 335is – versiune nouă

Pilot Autoexpert

BMW va introduce încă o versiune între performantul BMW 335i şi supremul BMW M3, botezată BMW 335is, pentru cei care vor un produs cu dublă valenţă. După cum se poate observa, nu are agresivitatea lui BMW M3, dar nu duce lipsă de virilitate şi are un plus de eleganţă faţă de versiunea supremă. Cu acest model BMW încearcă să îşi diversifice oferta de modele performante, pe gusturile şi mai ales pe buzunarele unui public cât mai variat.

BMW 335is  va avea sub capotă motorul de 3.0 litri N54 twin turbo care dezvoltă 322 CP (sau 344, este încă neclar) şi 500 Nm. Astfel se explică de ce BMW a anunţat că schimbă motorul N54 de pe 335i şi 135i cu versiunea N55, care are doar o unitate turbo, dar reuşeşte să dezvolte aceeaşi putere cu preţul unui consum mai mic. Modelul va avea un feeling sportiv mai puternic susţinut şi de evacuarea nou cu terminaţii negre cromate. Tot la impresia sportivă contribuie şi transmisia DCT cu şapte rapoarte, care va veni ca opţional, în standard fiind una cu şase trepte manuală. Pentru a asigura fluxul de aer necesar motorului, proiectoarele de ceaţă vor lăsa locul unor prize, iar sistemul de răcire are un randament îmbunătăţit.

Estetic acest model va veni în standard cu un pachet M, cu difuzor în culoarea caroseriei integrat în spoilerul spate şi încălţat cu jante pe 18 inchi. Lansarea se va face la Geneva iar producţia va începe în Martie pentru modelul Coupe Cabrio şi abia apoi pentru Coupe, distribuirea în timp fiind atipică. După cum puteţi constata, nu va exista o berlină 335si.

 

Comentarii