lukoil-banenr

Cel mai mic SUV din gama producătorului din Munchen, va primi o actualizare în 2014. Aceasta vine la doi ani de la prezentarea facelift-ului lansat la Salonul Auto de la New Yorkşi aduce o îmbunătăţire a dotărilor şi a materialelor de la bord. În plus, gama de facilităţi BMW Connected Drive primeşte noile servicii bazate pe internet introduse în celelalte modele ale constructorului german. În timp ce estetica modelului nu s-a schimbat, acesta poate fi comandat cu o nouă nuanţă în gama de culori, numită Sparkling Brown metalizat. X1 primeşte lumini de zi cu LED în standard, iar gama de jante din aliaj are la dispoziţie un nou model, cu spiţe în V, oferite pe diametrul de 17 inch.

Pilot Autoexpert

BMW X1 primeşte o actualizare`

X1 va avea şi aplicaţii dedicate, cum ar fi ECO Pro Analyser şi Deezer. În timp ce prima aplicaţie îi oferă şoferului o analiză a stilului de condus, a doua aplicaţie este destinată redării muzicii folosind internetul. Baza de aplicaţii oferite şi compatibile cu acest model este în creştere, subliniază reprezentanţii mărcii germane.

În ceea ce priveşte noile materiale de la interior, prima schimbare vine la nivelul bordului, îmbrăcat într-un material moale, evidenţiat la rândul său de cusăturile aplicate în scop estetic. Tot opţional, clienţii lui X1 vor putea comanda ornamente în trei nuanţe exclusive: „negru lucios”, „Coral Red mat” şi „chrome perlat”.

BMW X1 primeşte o actualizare1

BMW X1 primeşte o actualizare2

BMW X1 primeşte o actualizare3

BMW X1 primeşte o actualizare4

BMW X1 primeşte o actualizare5

BMW X1 primeşte o actualizare6

BMW X1 primeşte o actualizare7

Comentarii