lukoil-banenr

În ultimele zile ale săptămânii trecute, BMW a dat startul producţiei noului X4 la uzina sa din Spartanburg, California. Cu această ocazie, BMW a sărbătorit şi 20 de ani de producţie pe teritoriul Statelor Unite.

Pilot Autoexpert

Ceremonia de inaugurare a producţiei a marcat şi prezenţa lui Norbert Reithofer, preşedintele BMW, care a profitat de ocazie pentru a anunţa debutul unui viitor model 4×4. Astfel, BMW îşi doreşte un SUV mai mare, poziţionat deasupra actualului X5. Modelul se va lansa în 2017, va avea şapte locuri şi se va numi X7.

Maşina va fi produsă tot la Spartanburg, uzina americană urmând să fie martora unei investiţii de un miliard de dolari – bani care vor fi folosiţi pentru a face loc pe linia de producţie noului SUV.

„Cu noul BMW X7, ne orientăm către următorul model X, de dimensiuni mai mari, care va fi produs tot la uzina noastră din Spartanburg pentru întreaga cerere globală. Decizia de a produce aici X7 reafirmă încrederea pe care o acordăm pieţei din Statele Unite,” a declarat Norbert Reithofer.

Comentarii