lukoil-banenr

BMW a anunţat că producţia pe un an a lui i8 a fost rezervată deja de clienţii săi. Anunţul făcut de Ian Robertson, şeful departamentului de vânzări BMW, a venit după ce reprezentantul BMW a confirmat faptul că au înregistrat 10.000 de comenzi pentru i3, primul lor model electric.

Pilot Autoexpert

Versiunea de serie a lui i8 a fost prezentată în urmă cu două luni la Salonul Auto de la Frankfurt. Pe piaţa din Germania, supercarul de la BMW are un preţ de pornire de 126.000 de euro.

La fel ca în cazul lui i3, noul i8 va avea o strategie specială de vânzări şi va fi oferit în compania unor servicii nedisponibile clienţilor obişnuiţi de la BMW. Acestea servicii includ comercializarea online sau prin telefon, agentul de vânzări urmând să viziteze apoi clientul la domiciliu sau într-un loc ales de acesta pentru perfectarea trazacţiei. Un alt serviciu luat în calcul pentru BMW i8 se numeşte „360 Degree Electric”. În traducere, posesorul unui BMW i8 poate oricând să împrumute un BMW Seria 5 pentru un weekend în vederea deplasării pe distanţe mai lungi.

Spre deosebire de anunţul legat de i3, cei de la BMW nu au precizat câte unităţi i8 vor produce într-un an şi câte unităţi au fost deja comandate.

i8

i82

i83

i85

Comentarii