lukoil-banenr

Producătorul bavarez de automobile BMW este renumit pentru maşinile sale cu caracter sport înnăscut. De-a lungul timpului BMW a reuşit să impună noi standarde în materie de performanţe în aproape toate segmentele în care este prezent pe piaţă. Totuşi, le lipseşte un model. Unul care ar putea concura cu limuzinele sport cum sunt Audi A8 şi Mercedes-Benz S63/S65 AMG!

FLYONE

În cadrul unui interview acordat jurnaliştilor, Carste Pries, şeful diviziei BMW M a admis faptul că un BMW M7 este foarte aproape de a fi introdus pe lista modelelor însă la etapa actuală este prematur să vorbim despre acesta. Căsuţa poştală a celor de la BMW este în continuare invadată de email-uri cu rugămintea de a lansa un S8-killer, dar, din păcate acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Motivul? Lipsa de resurse!

diselok

Chiar dacă, la nivel mondial, BMW este lider în vânzări în segmentul premium, totuşi, dezvoltarea unui BMW M7 ar necesita un efort financiar substanţial, care la moment nu este justificat de cererea mică. Bavarezii s-au axat acum mai mult pe dezvoltarea unor modele foarte căutate pe piaţă, cum ar fi Seria 2 Active Touring!

Dar, dacă ar fi să ne imaginăm un BMW M7, cel mai probabil că acesta va prelua motorizarea de la BMW X5M/X6M, care reprezintă un V8 de 4.4 litri turbo-aspirat ce dezvoltă nu mai puţin de 575 de cai putere şi 750 Nm de cuplu motor. Având în vedere dimensiunile modelului dar şi greutatea acestuia ne putem aştepta ca BMW să utilizeze pe scară largă aliajul din magneziu şi aluminiu dar şi componente fabricate din fibră de carbon! Rămâne de intuit doar designul!

Comentarii