BMW X7
lukoil-banenr

Le-a luat ceva timp bavarezilor să recunoască într-un final că lucrează asupra unui nou concept de SUV. Şi nu unul oarecare ci vârful de gamă în familia de modele X. Da, da! Va fi noul BMW X7, preconizat pentru debut în următorii trei ani, dar nu mai devreme de 2019. Aşteptarea va fi scurtată de un posibil preview la marile saloane auto, urmând ca mai târziu să îl vedem în producţia de serie.

Pilot Autoexpert

Vestea bună vine chiar de la Harald Kruger, preşedintele consiliului de administraţie al BMW AG, care a declarat într-un interview că vor analiza în perspectivă detaliată acest segment, considerat unul foarte atractiv pentru marca germană. Noul BMW X7 va creşte în dimensiuni faţă de modelul X5, găzduind astfel până la şapte pasageri pe trei rânduri de scaune. Se crede că acesta va deveni cel mai impozant, avansat tehnologic şi luxos SUV construit vreodată de BMW.

Unele voci susţin că ar fi chiar mai luxos decât actualul Seria 7, iar acest lucru însemnă că şi gama de motoare trebuie să fie una pe măsură, cu unităţi pe benzină şi diesel L6, V8 şi V12. Propulsoarele în patru cilindri fiind excluse din ecuaţie, ori, acceptate doar într-o combinaţie plug-in hybrid.

BMW-X7-teased

Comentarii