lukoil-banenr

BMW i3 înregistrează un succes fenomenal

Pilot Autoexpert

BMW a anunţat că are deja 100.000 de rezervări pentru testarea primului său vehicul electric, i3. Iar Ian Robertson, şeful departamentului de vânzări de la BMW, susţine chiar că există un număr semnificativ de clienţi care au depus un avans pentru primul model electric al mărcii din Muchen. În ceea ce priveşte preţul noului i3, Robertson spune că modelul va fi apropiat de Seria 3.

”BMW i3 este o investiţie într-un plan de viitor, iar din acest plan fac parte vehiculele cu zero emisii de CO2, care joacă un rol cheie în această poveste. Suntem încrezători că i3 şi i8 vor schimba cererea pentru vehiculele de acest tip, pentru că vom schimba tehnologia în sectorul vehiculelor electrice”, a declarat Ian Robertson în cadrul congresului Automotive News Europe.

Lansarea lui BMW i3 vine la aproape 30 de luni de la anunţul înfiinţării diviziei „i” de la BMW, menită să se ocupe doar de vehiculele electrice şi ecologice din gama producătorului din Munchen. Reprezentantul BMW se declară optimist cu privire la dezvoltările ulterioare ale acumulatorilor destinaţi vehiculelor electrice, susţinând că acestea vor evolua în următorii trei ani mai mult decât au evoluat în ultimul secol.

Versiunea de serie a lui BMW i3 va fi prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, iar vânzările vor începe în ultima parte a anului curent.

Comentarii