lukoil-banenr

BMW anunţa în urmă cu ceva timp o nouă versiune specială pentru EV-ul său modelul i3. Iată că după o tentativă de a ne trezi curiozitatea cu un teaser lansat pe pagina de web, astăzi deja, vedem primile imagini ale micuţului, prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles. 

Pilot Autoexpert

BMW i3 este oferit clienţilor atât în versiunea full-electric cât şi în varianta „range-extender” în care vine asistat de un motor de 0.6 litri volum, rolul căruia este de a genera curent electric pentru baterii. În cazul lui BMW i3 Shadow Sport Edition, acesta urmează a fi oferit exclusiv în versiunea electrică. Viitorii proprietari vor primi un i3 stilizat cu jante de 19 inch în diametru, o vopsea de caroserie specială, Fluid Black, o suspensie setată sport, dar şi cel mai important, trapa de sticlă. La interior însă, modificările sunt minime iar cele mai vizibile sunt combinaţia de culori Deka World cu gri şi albastru.

După cum vă spuneam, ediţia Shadow Sport este pusă în mişcare doar de un motor electric, capabil să dezvolte 170 de cai putere şi 249 Nm de cuplu motor, care accelerează maşinuţa de oraş în şapte secunde până la viteza de 100 km/h, iar autonomia de mers în regim Comfort constituie între 128 şi 160 de kilometri.

Practic, dacă ai circula în raza Chişinăului, doar la Servici şi înapoi, cu un „full” te plimbi vreo trei-patru zile!

bmw-i3-shadow-sport-edition (1)

bmw-i3-shadow-sport-edition (2)

Comentarii