lukoil-banenr

BMW M3 de la Onyx Concept

Pilot Autoexpert

Onyx Concept incearca sa imbunatateasca M3-ul de serie si vine cu o serie de modifiari, precum spoilerul fata, fustele laterale si insereaza anumite componente din fibra de carbon cum ar fi difuzor aerodinamic spate, capota cu priza de aer si eleron spate.
In interior, clientii pot opta pentru piele „buffalo hide” cu diferite tesaturi colorate, dar si pentru o serie de insertii din fibra de carbon in bordul masinii. Imaginea agresiva a kitului estectic este completata de doparea masiva a propulsorului V8 de 4,0 litri. Astfel, dupa „tratament” propulsorul produce 630 CP fata de varianta de serie care are „doar” 420 CP. Onyx nu dezvaluie nimic din modificarile aduse propulsorului, dar cu siguranta putem vorbi de ECU resoftat sau de filtre de aer si evacuare sport.

Cei de la Onyx mai mentioneaza, in comunicat, ca intreg pachetul va fi disponibil spre comercializare incepand cu 31 octombrie 2010, dar nu specifica absolut nimic despre pret.Pretul de srie a unui M3 in Republica Moldova este de 65240 euro.

 

Comentarii