lukoil-banenr

BMW M5 Nighthawk – ediţia specială pentru Japonia

Pilot Autoexpert

BMW M5 Nighthawk este o ediţie specială a super-berlinei bavareze care se diferenţiază de modelul de serie prin culoarea specială Individual Frozen Black Matt, care acoperă în totalitate caroseria, având rolul de a-i da limuzinei bavareze un look mai agresiv. Iar pentru a-i crea un look şi mai agresiv, producătorul propune şi un set de jante de 20 inchi al căror design cu cinci perechi de spiţe lasă la vedere etrierele galbene şi discurile ventilate.

În habitaclu cel mai nou M5 vine cu, combinaţia de piele neagră Merino, care acoperă partea superioară a bordului şi cu tapiţeria din piele portocalie Sakiru prezentă pe scaune şi pe feţele interioare ale portierelor. Nu lipsesc din lista de dotări nici inserţiile din fibră de carbon de la M Performance.

La nivel tehnic, ediţia limitată beneficiază de Pachetul Competition, care îi creşte puterea motorului V8 bi-turbo de la 552 CP la 567 CP, rezultând un sprint de numai 4,2 secunde de la 0 la 100 km/h, ceea ce e mai rapid cu 0,1 secunde decât în cazul BMW-ului M5 standard. Pachetul include şi suspensii sport, imbunătăţiri la diferenţialul “Active M” şi la sistemul de control al şasiului.

BMW M5 Nighthawk va avea un preţ de comercializare de 141.400 euro, comenzile fiind programate să înceapă din luna august, iar livrările din octombrie 2013.

Comentarii