lukoil-banenr

Încă le numărăm pe degete dar se pare că totuşi se înmulţesc. Mă refer la sportcar-urile care le vezi prin Chişinău. Aşa se face că pe lângă SUV-urile cumpărate în masă, automobiliştii moldoveni nutresc o pasiune aparte şi pentru maşinile sport de rasă, ceea ce nu este neapărat rău.

Pilot Autoexpert

Putem observa că moldovenii au început să-şi cizele gusturile în materie de maşini şi cu tot disconfortul cu care vine la pachet un sportcar, totuşi unii dintre noi aleg să îşi trăiască viaţa cu intensitate maximă. La început a fost un M4 auriu, livrat ulterior ucrainenilor după ce s-a reţinut preţ de câteva ore în ţară, după care a venit un M4 alb, apoi încă unul negru a ieşit din reparaţii fiind importat accidentat, după care a mai apărut un M4 albastru importat de dealerul oficial deja şi acum, pentru mai multă diversitate, vedeţi un M3 în carne şi oase.

Sedanul este pus în mişcare de acelaşi de un motor de 3.0 litri, care cu ajutorul a două mici turbine monoscroll, dezvoltă în jur de 420 de cai putere (431PS) şi 500 Nm de cuplu motor, livraţi în totalitate punţii spate.

Chiar dacă AutoExpert a testat deja ambele modele M3 şi M4, odată cu revenirea vremii frumoase şi însorite vom ieşi din nou la un test-drive! Deci aşteptaţi-ne cu o galerie de imagini noi.

14642691_1662990300659147_299290272_n

Comentarii