lukoil-banenr

Compania BMW testează în această perioadă un prototip al noului roadster Z4, pe autodromul Miramas din sudul Franței. Testele viitoarei generații au început pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul Z4 va folosi un plafon de tip soft-top și va prelua o serie de elemente de design de pe conceptul expus la Pebble Beach.

Pilot Autoexpert

După testele de la Miramas, unde sunt puse ultimile accente ale decapotabilei, modelul va urma pe band rulantă și cât de curând posibil va apărea pe drumurile publice, anunță oficialii, însă fără să ofere multe detalii.

La capitolul motorizări, Z4 va miza pe benzinarul de 2.0 litri în versiunile de putere de 184 și 252 de cai putere. De asemenea, nemții vor oferi și o motorizare de 3.0 litri volum pentru versiunea de top.

În lipsa unei versiuni M, cel mai performant Z4 va purta indicativul Z4 M40i. Acesta va fi echipat cu un propulsor de 3.0 litri volum, care va livra 335 de cai putere. Sursele apropiate companiei anunță că aceeași motorizare va fi oferită și într-o variantă de 385 de cai.

Comentarii