lukoil-banenr

BMW prezintă conceptul M135i

Pe lista modelelor pe care BMW le va prezenta la Salonul Auto de la Geneva se află şi conceptul M135i, care a fost dezvoltat împreună cu divizia BMW M Performance. Acesta prefigurează o versiune de serie, care ar putea să apară în viitorul apropiat. Ce ştim până acum despre acest concept?

Pilot Autoexpert

În primul rând, ar trebui menţionat motorul cu şase cilindri echipat cu tehnologia M Performance TwinPower Turbo, care este capabil să livreze peste 300 CP, potrivit celor de la BMW.

Momentan nu se cunosc alte informaţii legate de performanţe, dar este cert faptul că puterea va fi distribuită către roţile din spate. Pentru că tot a venit vorba, jantele din aliaj care poartă semnătura M au dimensiuni de 18 inci, iar în spatele acestora se pot observa etrierele masive ale sistemului de frânare M.

Din punctul de vedere al aspectului exterior, conceptul se diferenţiază de Seria 1 standard printr-un design nou al părţii frontale, cu guri de ventilaţie mai generoase. Carcasele oglinzilor retrovizoare sunt vopsite în nuanţa Ferric Grey. Posteriorul se remarcă prin bara de protecţie cu design care inspiră sportivitate şi lasă descoperite cele două ţevi de eşapament întunecate.

Conceptul BMW M135i îşi va face apariţia în lumina reflectoarelor pe 6 martie.

Comentarii