lukoil-banenr

BMW prezintă M3 ediţie specială dedicată succesului în DTM

BMW M3 a primit o nouă ediţie specială, numită DTM Champion Edition, dedicată victoriei din DTM în sezonul 2012. Ediţia specială va fi disponibilă în doar 54 de exemplare, toate echipate din fabrică cu pachetul Competition, M Drive, transmisia M DCT Drivelogic şi pachetul M Driver. Plus, dotările standard includ scaune încălzite, sistem de navigaţie şi senzori de parcare. Fiecare din cele 54 exemplare primeşte autograful lui Bruno Spengler pe un ornament din fibră de carbon montat pe bord.

Pilot Autoexpert

Cu excepţia faptului că vor avea autograful lui Bruno Spengler, toţi cei 54 de proprietari vor participa la cursul BMW M Fascination Nordschleife, sub supravegherea atentă a aceluiaşi pilot. În cadrul acestui program special, derulat pe celebrul circuit Nordschleife, clienţii vor putea să conducă chiar pe circuitul pe care a fost dezvoltat modelul M3. Editiţa DTM Champion a lui BMW M3 va fi construită la uzina din Regensburg începând cu luna februarie a anului 2013, iar fiecare exemplar are un preţ de pornire de 99.000 de euro cu TVA inclus pentru piaţa din Germania.

La nivel estetic, ediţia specială a lui BMW M3 prezintă un aspect care imită modelul pe care l-a condus actualul campion DTM în sezonul 2012. Astfel, caroseria este vopsită în nuanţa Frozen Black Metallic, iar anumite ornamente sunt vopsite într-o nuanţă mată de negru. Plafonul din fibră de carbon poartă dungile BMW M, la fel ca şi capacul portbagajului. Geamurile din spate prezintă steagul Canadei şi indicativul lui Spengler. Interiorul a primit ornamente din fibră de carbon, iar secţiunea din faţa pasagerului – autograful lui Bruno Spengler încastrat în ornament, alături de numărul exemplarului din ediţia limitată DTM Champion Edition. Motorizarea V8 aspirată nu prezintă nicio modificare, după cum este şi cazul transmisiei şi a altor elemente care ar putea schimba dinamica lui M3.

Comentarii