lukoil-banenr

BMW Seria 1 Coupe cu motor V10

Este o impresionantă creaţie a specialiştilor de la TJ Fahrzeugdesign deghizată la exterior ca un oricare alt exemplar al seriei BMW Seria 1 M Coupe, cu spoilere faţă / spate agresiv stilizate şi aripi laterale proeminente. Acest monstru ascunde sub capotă un detaliu tehnic despre care se poate spune că depăşeşte orice limită a imaginiaţiei. Acest exemplar BMW se bucură de prezenţa unui V10 de cinci litri, preluat de la un M5 E60 şi cuplat la o transmisie SMG cu şapte rapoarte, de pe acelaşi M5 E60. De la un alt automobil din seria M – de această dată de la modelul X6 M, provine sistemul de frânare.

Pilot Autoexpert

V10-le prezent la datorie nu a scăpat neatins, ci a primit un plus de putere de aproximativ 43 de căluţi. Drept urmare, cu aproximativ 550 de cai putere la dispoziţie, acest BMW Seria 1 se poate lăuda cu un sprint de la 0 – 100 km/h în doar 4.2 secunde şi viteza maxima de 325 km/h.

Pentru cei care îşi doresc să devină proprietarii unei bijuterii tehnice asemănătoare, cel mai probabil că costurile de realizare estimate în jurul cifrelor 20.000 de euro şi 350 de ore de muncă nu ar fi deloc un obstacol.

Comentarii