lukoil-banenr

BMW Seria 2 Active Tourer (primul monovolum compact cu tracţiune faţă din istoria BMW) revine în prim plan, cu o abordare ceva mai sportivă, trasată de introducerea noului pachet M Sport.

Pilot Autoexpert

Mai agresiv decât versiunea standardă, noul Seria 2 Active Tourer M Sport se individualizează prin intermediul unui kit aerodinamic special, care include spoilere redesenate, extensii şi praguri laterale. Grila frontală este înlocuită cu una lucioasă, iar jantele standard pot fi schimbate cu unele de 17 sau 18 inch, cu logoul M.

La capitolul mecanic, modificările vizează doar suspensia, care coboară garda la sol cu 10 mm şi rigidizează ţinuta de drum.

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport9

Interiorul este şi el personalizat cu volanul M Sport, cu trei spiţe, îmbrăcat în piele Nappa. Tapiţeria este şi ea îmbrăcată în piele de culoare neagră cusută cu aţă albastră pentru a prelua cu succes nuanţa exclusivă a caroseriei: Estoril Blue. Există şi posibilitatea de a opta pentru o tapiţerie din Alcantara şi material textil, combinată într-un stil unic. Cusăturile albastre nu lipsesc nici de la nivelul bordului, iar pragurile sunt personalizate cu logo-ul M.

Gama de motorizări va include trei agregate: unitatea cu trei cilindri, de 1.5 litri, benzină, gata să ofere 136 de cai, motorul de 2.0 litri, cu patru cilindri, de 231 de cai putere, şi dieselul de 2.0 litri, pregătit să livreze 150 de cai.

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport7

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport8

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport10

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport1

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport5

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport2

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport3

Comentarii