lukoil-banenr

Proaspăt lansatul BMW Seria 2 Coupe are şanse să devină mai atractiv dar şi mai eficient în faţa rivalilor săi Audi A3 și Mercedes-Benz A-klass. Astfel germanii au hotărât că nu i-ar strica coupe-ului un nou propulsor. Unul în 3 cilindri!

FLYONE

Așadar, seria 2 Coupe va debuta în cadrul salonului Auto de la Geneva cu un motor de 1,5 l volum în 3 cilindri ce livrează 136 CP. Index-ul noii motorizări este 218i iar performanţele sunt deloc de neglijat. Cei 136 cai putere îi conferă coupe-ului un srint de la zero la prima sută la oră în 8,8 secunde în cazul unei cutii de viteze manuale sau 8,9 secunde dacă propulsorul este agregat la transmisia automată.

diselok

digital post production: Ole Bungerwww.pixoleb.com

Bavarezii anunță un consum foarte mic pentru noua motorizare care a înregistrat o medie de numai 5,1-5,6 l / 100 km parcurși! Viteza maximă a coupe-ului este apropiată de indexul de serie al acesteia şi constituie 218 km/h.

Odată cu debutul noii motorizări, germanii vor oferi ca opțiune și sistemul de tracțiune integrală xDrive pentru modelul 220D. Amintim că acesta este disponibil doar pe cea mai potentă versiune, 235i.

BMW-2-Series-Coupe-2

digital post production: Ole Bungerwww.pixoleb.com

digital post production: Ole Bungerwww.pixoleb.com

BMW-2-Series-Coupe-7

Comentarii