lukoil-banenr

BMW seria 3 diesel, modificat de AC Schnitzer

Timp de 25 de ani, inginerii companiei AC Schnitzer cu sediul în Aachern, Germania, au creat pachete de tuning pentru modelele BMW. Acum, germanii de la AC au pus pe piaţă un pachet de modificări pentru noul BMW seria 3, atât pentru varianta 318d, cât şi pentru 320d. Adică pentru două motoare diesel.

Pilot Autoexpert

În cazul modelului 318d, puterea a crescut de la 143 de cai putere la 171, în timp ce 320d va avea sub capotă 218 cai putere, în loc de cei 184 de cai standard.

Pe lângă creşterea puterii, cei de la AC Schnitzer au inclus în pachet şi un set de arcuri care coboară suspensia, jante de 18, 19 sau 20 de ţoli şi un kit aerodinamic care vine cu bare faţă şi spate noi, un eleron deasupra lunetei şi alte câteva accesorii.

În interior, noutăţile sunt reprezentate de mânerul pentru acţionarea frânei de mână realizat din aluminiu, pedalele din aluminiu, preşurile din velur şi ornamentul din aluminiu pentru joystick-ul sistemului i-Drive.

Oficialii firmei de tuning au spus că vor termina în curând şi pachetele pentru modelele 328i şi 335i, iar puterile motoarelor pentru aceste variante vor ajunge la 294 de cai putere, respectiv 360 CP.

Comentarii