lukoil-banenr

BMW Seria 3 GT – surprins complet decamuflat

Conform multor informaţii care erau doar la nivel de zvonuri, BMW Seria 3 trebuie să primească o versiune GT, care recent a fost surprinsă complet necamuflată în timpul unei filmări realizate în SUA. Modelul a fost prezent în două versiuni diferite de echipare, după cum putem observa în imaginile alăturate, publicate de americanii de la F30 Post. Potrivit primelor informaţii, BMW Seria 3 GT poartă codul de şasiu F34 şi este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Geneva.

Pilot Autoexpert

Exemplarul argintiu din imaginile alăturate prezintă pachetul M Sport, care include şi un sistem de frânare M Performance. Jantele sale sunt modelul „Style 397” de 18 inch, jantele M Sport nefiind încă disponibile pentru acest model. Al doilea exemplar BMW Seria 3 GT din imagini este vopsit în nuanţa Havana Metallic şi este o versiune Modern Line cu ornamente din aluminiu cu finisaj satinat.

Urmează să aşteptăm debutul oficial şi imaginile prezentate de producător, acum însă putem vedea un nou produs bavarez cu un design armonios, stilistic foarte apropiat de fratelel mai mare, BMW 5 GT.

Comentarii