lukoil-banenr

BMW seria 3 –primele speculaţii

Pilot Autoexpert

Se pare că BMW a scos „la plimbare” viitoarea generaţie BMW Seria 3. Sau cel puţin o parte din aceasta… Maşina BMW surprinsă în Germania are câteva modificări care duc la concluzia că inginerii testează platforma următoarei generaţii BMW Seria 3.
Cei de la Autoexpress au informaţii din interiorul BMW, care afirmă că BMW Seria 3 va primi o versiune de caroserie nouă, după modelul noului BMW Seria 5 GT. Iată şi primele schiţe foarte apropiate de realitate.

Conform britanicilor de la Autoexpress, cel târziu în 2011 vom avea parte de fratele mai mic al noului BMW Seria 5 GT, botezat, fireşte, BWM Seria 3 GT. Noua maşină se va plasa între versiunea sedan şi cea break, fiind, practic, un hatchback mai exclusivist.

Noul model urmează să fie oferit atât în configuraţie luxoasă cu doar 4 locuri, cât şi într-una familială, pentru 5 persoane. Încă nu se ştie dacă noul BMW Seria 3 GT va fi derivat şi într-o versiune crossover, oficialii BMW declarând că proiectul unui crossover bazat pe Seria 3 nu a fost anulat.

 

Comentarii