lukoil-banenr

 

BMW Seria 5 Sport Kelleners

Pilot Autoexpert

Cei de la BMW au cu ce se lăuda în cadrul Salonului Auto de la Genva 2011, bavarezii vor scoate de data aceasta noul BMW Seria 5 Sport tunat de Kelleners.

Noul BMW Seria 5 M Sport by Kelleners Sport vine acum înzestrat cu un kit aerodinamic subtil, cu spoilerului pe fața prelungit, pragurile laterale cu design elegant şi spoilerul spate cu difuzor inclus. Grilele frontale sunt îmbrăcate în plasă din oţel inoxidabil, tips-urile duble ale evacuării realizate din acelaşi material, eleronul pentru portbagaj şi, nu în ultimul rând, cu jantele pe 20 inci disponibile intr-o gamă variată de finisări. Nota finală este dată de arcurile sport, ce coboară garda la sol cu aproximativ 30 milimetri, în timp ce interiorul a fost accesorizat cu pedale din aluminiu şi noi covoraşe.

Noului model i s-au mai adăugat 20% de putere, atât pentru versiunea diesel cât şi pentru cea pe benzină. Astfel, modelul BMW 520d vine acum cu 218 cai putere şi 450 Nm (de la 184 cai putere şi 380 Nm în versiunea standard), în timp ce modelul BMW 535i se laudă acum cu 367 cai putere şi 480 Nm (de la 306 cai putere şi 400 Nm în versiunea standard).

Comentarii