lukoil-banenr

BMW seria 6 Coupe dezvaluita pana la Paris

Pilot Autoexpert

Salonul Auto de la Paris se apropie cu paşi mari dar cei de la BMW n-au de gînd să aştepte. De curînd au dat publicităţii primele informaţii cu noua şi mult aşteptata serie 6.

Seria 6 Coupe a fost puternic inspirată de conceptul Gran Coupe. La exterior, remarcăm acelaşi design ca la seria 5, o grilă restilizată, faruri care dispun de tehnologia LED, o evacuare cu patru ţevi de eşapament şi jante din aluminiu de 20 de inch. Interiorul este unul mult mai aerisit şi mai calitativ din punct de vedere ale materialelor folosite. Consola centrală este îndreptată către şofer şi are o formă asimetrică. De asemenea, germanii au ales să combine tapiţeria din piele cu elemente din aluminiu şi lemn. Per ansamblu, BMW Seria 6 are o siluetă elegantă, muchia centrală şi roţile cu jante de mari dimensiuni ducându-ne cu gândul exact la ce trebuie: un Coupe luxos şi dinamic.

Producătorul nu a oferit informaţii referitoare la propulsoarele conceptului Seria 6 Coupe, însă cel mai probabil acesta va prelua gama de motorizare a seriei 5, printre care unitatea V8 twin-turbo de 4.4 litri capabilă să dezvolte 395 de cai putere şi să producă un cuplu motor de 609 Nm.

 

Comentarii