lukoil-banenr

BMW Seria 6 Gran Coupe primeşte primul kit de tuning de la Hamann

BMW Seria 6 Gran Coupe a ajuns în laboratorul de trasnformare al atelierului de tuning Hamann. Specialiştii germani au decis să-i ofere coupe-ului cu patru uşi o abordare personală şi un design individualizat.

Pilot Autoexpert

Lista modificărilor începe de la exterior, unde Hamann a înlocuit spoilerul frontal cu unul nou, cu prize de aer mai generoase şi lumini LED. Grila frontală a fost şi ea înlocuită, capota este acum din fibră de carbon, iar pragurile laterale sunt noi.

Tunerii au aplicat modificări importante şi în partea posterioară, unde putem vedea un spoiler nou care susţine un deflector şi patru terminaţii ale sistemului de evacuare. Nu lipseşte nici eleronul de mari dimensiuni, montat pe uşa portbagajului. Pachetul estetic este completat de un set de jante speciale, numit Anniversary Evo Hyper Black, cu dimensiuni de 21 de inch şi pneuri 255/30ZR21 pe faţă şi 295/25ZR21 pe spate.

La interior, Hamann oferă un program de personalizare compus din: tapiţerie din piele sau alcantara, inserţii de aluminiu şi lemn, precum şi covoraşe personalizate. Logo-ul BMW este înlocuit de logo-ul Hamann.

Hamann mai oferă şi o nouă suspensie, reglabilă, care coboară garda la sol cu aproximativ 30 de mm.

Comentarii