lukoil-banenr

BMW Seria 6 primeşte o nouă versiune a lui iDrive

Pilot Autoexpert

BMW Seria 6 cu derivatele Coupe, Cabrio şi Gran Coupe, va primi o serie de actualizări odată cu generaţia 2014. Noutatea care se aplică la toate versiunile este versiunea actualizată a sistemului iDrive, ajuns la versiunea 4.2. Noul sistem iDrive are grafică îmbunătăţită, care include elemente 3D, un procesor de 1.3 Ghz, tranziţii dinamice îmbunătăţite şi animaţii noi. Meniurile interfeţei multimedia de la BMW au fost actualizate şi simplificate, iar sistemul iDrive prezintă şi funcţii noi.

Seria 6 Gran Coupe 2014 devine astfel disponibil şi cu sistemul de tracţiune integrală xDrive pentru versiunile 640i şi 650i, ambele oferite în compania unei transmisii automate cu opt trepte, iar BMW M6 va fi disponibil şi cu o transmisie manuală cu şase trepte.

BMW Seria 6 Cabriolet primeşte o ediţie specială odată cu generaţia 2014. Aceasta se numeşte Frozen Brilliant White Edition şi va fi disponibilă doar în 100 de exemplare. Clienţii pot comanda această versiune doar în compania motorizării 650i, oferită atât cu tracţiune spate, cât şi cu sistemul xDrive. Pe piaţa din Statele Unite ale Americii, modelul va avea un preţ de pornire de 106.695 de dolari.

Comentarii