lukoil-banenr

Aşa cum am şi presupus, pe măsură ce se apropie ziua premierei mondiale a noului BMW Seria 7, spionii auto vor continua să ne bucure cu noi imagini ale celui mai aşteptat model din gama baverezilor. Vârful de iceberg poartă codul de caroserie intern G11 şi astăzi vi-l prezentăm într-o nouă ipostază. 

Pilot Autoexpert

Ne pare rău să vă spunem că avem o singură poză a acestuia, însă pentru un împătimit de automobile chiar şi una singură este suficientă pentru a-ţi forma o idee clară. Din ce puteţi observa, modelul din imagini nu este unul din categoria entry-level, ci mai degrabă se apropie de versiunea Luxury Line. Despre acest lucru ne vorbesc multitudinea de elemente decorative cromate, dar şi lungimea portierei spate, ce trădează dimensiunile unui automobil cu ampatament mărit.

Vă amintim că noul model va fi mai uşor cu 130 de kg mai uşor în comparaţie cu generaţia actuală, datorită dietei cu fibră de carbon şi plastic CFRP, iar sub capotă vom vedea doar propulsoare turbo-aspirate. În materie de tehnologii noi, BMW ne îndeamnă să utilizăm sistemul de control prin gesticulare, suspensia pneumatică dar şi sistemul de parcare automat de la distanţă.

Au mai rămas zile numărate până la deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt, care va avea loc în luna septembrie a acestui an, unde va şi debuta noul BMW Seria 7. Rămâneţi aproape!

Comentarii