lukoil-banenr

Am văzut nenumărate poze cu BMW-ul Seria 8, reîncarnat şi gata de teste, dar camuflat bine şi ascuns de ochii lumii. Ei bine iată că a venit clipa să vedem şi cum poate arăta acesta în realitate.

Pilot Autoexpert

Chiar dacă sunt doar nişte fragmente şi nu pozele oficiale de la producător, ne bucurăm să putem arunca o privire la cel mai nou concurent pentru S-Class Coupe. Puteţi observa că versiunea de serie a lui BMW Seria 8 seamănă foarte mult cu prototipul prezentat la concursurile de eleganţă şi în comunicatele de presă oficiale. Iar asta îmi aminteşte de promisiunea bavarezilor care au ţinut să ne asigure că aşa şi va fi.

 

În imagini apropo, se pare că este un 850i, model care adăposteşte unitatea V8 de 4.4 litri ce produce în jur de 445 de cai putere şi 648 Nm de cuplu motor, cel puţin aceste caracteristici le prezintă în fişa tehnică al modelului 750i, de pe care Seria 8 va prelua cam toate motorizările. Deci nu ne aşteptăm la mari diferenţe.

 

Fanii însă aşteaptă cel mai mult modelul M8, care după cum se ştie deja, va împrumuta garnitura tehnică de pe M5-ul actual, ce pune pe roţi puţin peste 600 de cai putere şi în jur de 748 Nm de cuplu motor. 

Comentarii