lukoil-banenr

BMW testează noul X3

Pilot Autoexpert

Inginerii BMW testează noul X3 pe străzile din Munchen. Modelul este camuflat extrem de subtil, ceea ce înseamnă ca noul X3 va debuta in curând la un salon auto important. Din ce putem observa, modelul este finalizat din punct de vedere al ornamentelor de la exterior, ceea ce înseamnă ca X3 ar putea sa debuteze chiar la Salonul Auto de la Paris, daca nu chiar mai devreme.
In comparație cu generația actuala, prototipul de test este ceva mai lat, mai înalt si mai lung. De data aceasta, X3 are un design mult mai agresiv, cu un plus de personalitate. Modelul are blocuri optice mai mari si o bara fata cu o grila montata ceva mai jos si cu fante de aer mai mari. Stopurile acestui model sunt echipate cu LED-uri, iar montantul D este si el modificat.

Gama de motorizări a lui X3 este si ea modernizata, pentru a obține atât un plus de putere si performante, cat si o autonomie sporita alături de emisii poluante reduse. Noul X3 va fi echipat atât cu motoare cu șase cilindri, cat si cu o serie de unitati cu patru cilindri – cel mai probabil preluate direct de la X1. Cei de la BMW nu vor dezvolta o versiune de performanta a acestui model, iar design-ul lui X3 va putea fi admirat in toata splendoarea sa in aceasta toamna.

 

Via Automarket

Comentarii