lukoil-banenr

Karma Automotive îşi anunţă revenirea în industria auto şi planifică o resuscitare amplă a companiei. Iar pentru a reuşi să se impună are nevoie de un cuvânt greu de spus în adresa rivalilor săi. Acest „cuvânt” vine din germană şi se prezintă sub forma unui parteneriat cu cei de la BMW, în urma căruia KA ar beneficia de motorizările bavarezilor. 

Pilot Autoexpert

Odată semnat contractul de colaborare, Karma Automotive s-a grăbit să anunţe şi un nou model de sedan. Acesta va debuta anul viitor şi va beneficia de un tren de propulsie de tip plug-in hybrid, construit cu ajutorul celor de la BMW. Vocile din culise susţin că noua maşină este de fapt acelaşi Fisker Karma, scos din producţia încă în anul 2012, dar care va fi servit cu o altă garnitură şi ceva mai multe opţiuni.

Deocamdată nu se cunosc alte detalii tehnice şi nici nu au fost anunţate performanţele de care ar fi capabilă maşina însă judecând după un prototip mai vechi Karma, ne putem aştepta ca americanii să introducă un propulsor de 2.0 litri asistat de alte două motoare electrice pentru un total de cel puţin 402 cai putere şi 1.300 Nm de cu plu motor.

Comentarii