lukoil-banenr

 

BMW Vision ConnectedDrive

Pilot Autoexpert

Recent BMW s-a făcut cu un nou șef pe departamentul de design și anume Adrian von Hooydonk. Lucru care marchează sfărșitul erei precedente în materie de design la BMW. Finalizarea acestei ere nu chiar populare printre mulți dintre fanii fidel dar și admiratorii mai pasivi ai mărcii este un eveniment care deschide noi perspective pe de o parte dar și oferă ocazia mărcii ca să revină la limbajul general mai familiar pentru BMW și dintotdeaun apreciat de către consumatori. Începând chiar cu modelul BMW Seria 5 2011, care a fost desemnat Automobilul Anului în Moldova la finele anului 2010 și acum și cu acest nou concept BMW Vision ConnectedDrive (lipsa lacunei între litere nu este o greșeală de ortografie, dar un truc al BMW pentru a accentua ideea) compania se pare să fi auzit vocea fanilor și BMW-ul de opdinioară a revenit.

Noul concept futurist al BMW urmează a fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna viitoare și dacă e să îl percepem ca o aluzie directă la noua linie de design a BMW atunci se pare ca Von Hooydonk reușește să combine familiaritatea formelor tradiționale cu multe idei inovatoare de care fanii sunt la fel de dornici.

Deocamdată producătorul german nu a făcut publice datele tehnice ale modelului Vision ConnectedDrive, pentru a evita speculațiile la acest subiect, pozele prezentate, însă, bucură ochiul. Cel puțin fanii conservatiști ai mărcii se vor bucura de o surpriză, botul de rechin a revenit în conceptul Vision ConnectedDrive, urmează să vedem dacă se va păstra și în eventualele modele de serie. Un lucru este cert odată cu noul șef de design BMW pare să se întoarcă pe linia originală de design. În același timp judecând după coneptul Vision ConnectedDrive putem spune cert că acest fapt nu este un pas în urmă deloc. De abia așteptăm să vedem cum se va întruchipa noul limbaj de design în modelele de serie ce vor urma.

Comentarii