lukoil-banenr

Până la finele acestui deceniu BMW va avea cel puţin două modele noi de EV-uri în portofoliul său. Despre acest lucur anunţă Harald Kruger, președintele executiv BMW, care a mărturisit primul Mini electric vine în anul 2019, iar o versiune electrică a lui X3 va debuta abia în 2020.

Pilot Autoexpert

Va fi pentru prima dată când BMW va deriva un model 100% electric dintr-unul convențional. Va fi o dovadă a tehnologiei pe care germanii o dețin. ”Concurenții noștri sunt în prima fază a strategiei lor de electrificare. Noi intrăm deja în faza a doua, ceea ce înseamnă că ne putem permite să electrificăm modelele cheie din gamă, cu ajutorul tehnologiilor de propulsie existente în gama BMW i”, a declarat Harald Krueger citat de automarket.ro.

Același Krueger a declarat că autonomia și alte detalii privind performanțele viitoarelor două modele electrice nu au fost încă definitivate. BMW va fi foarte atent la cum va reacționa piața și care vor fi cerințele, încercând să includă mai multe modele electrice și în alte segmente. Krueger susține că flexibilitatea este cheia pentru adaptarea la o industrie auto care suferă modificări fără precedent.

 

Comentarii