lukoil-banenr

Pozele spion cu noul BMW X1 2016 au făcut deja înconjurul lumii după ce fotografii au reuşit să îl surprindă din nou, de această dată în China şi fără urmă de camuflaj!

FLYONE

În imaginile alăturate vedem un BMW X1 xDrive 25 Li, o modificaţie specială care poate fi întâlnită doar în China. Succesorul lui BMW X1 a păstrat formele unghiulare ascuţite caracteristice şi generaţiei precedente, doar că a crescut puţin în dimensiuni, iar noul design, mai modern, îi adaugă un strop de eleganţă premium.

diselok

Ştim deja că noul X1 este construit pe platforma UKL şi că va fi oferit atât în versiunea cu tracţiune faţă cât şi tracţiune spate. Astfel, acesta este cel de al doilea model în gama bavarezilor care adoptă tracţiunea pe puntea faţă, după monovolumul compact BMW Seria 2.

712712912510712673_resize

Cu cel din urmă, noul X1 împărtăşeşte şi gama de motorizări, pornind de la unitatea de 1.5 litri în trei cilindri pe benzină, dar şi cele în patru cilindri de 2.0 litri atât diesel cât şi pe benzină.

Noul model este programat pentru debut la finele acestui an, dar, cine ştie, s-ar putea să îl vedem chiar şi la Salonul Auto de la Geneva în luna martie!

Comentarii