lukoil-banenr

BMW X1 – facelift

Doar doi ani jumătate au trecut de când BMW X1 a fost aruncat pe piața auto. Acum, bavazerii i-au pregătit un facelift pe care doreau să-l țină ascuns până la Salonul Auto de la New York. Însă nu le-a ieșit.

Pilot Autoexpert

Așa se face că au apărut primele imagini cu noul aspect al lui X1. Frontal, juniorul de la BMW are o bară nouă, ceva mai accentuată. De asemenea, scapă de povara spoilerului mare din plastic, acesta devenind ceva mai subtil. În locul lui, în lateral apar două grile suplimentare, ornate cu puțin crom. Farurile își păstrează forma, în timp ce oglinzile laterale vor fi dotate cu lumini de semnalizare.

În spate … păi aici nu ar fi multe de spus, din cauza faptului că deocamdată nu au apărut imagini. Însă, e de așteptat să se păstreze trendul din partea frontală și să vedem o bară spate puțin mai accentuată, poate un spoiler diferit și stopuri cu LED.

La interior, un ochi critic ar putea observa o consolă centrală puțin modificată, cu un display nou și un schimbător de viteze revizuit. În rest, lucrurile stau la fel. Totuși, se preconizează că faceliftul de la X1 va mai veni cu modificări la nivel cromatic, putându-se opta pentru o gamă mai largă de culori.

BMW X1 cu facelift va fi prezentat la Salonul Auto de la New York, urmând să apară pe piață în vara acestui an. Însă, până atunci vom reveni cu ceva mai multe detalii, odată cu lansarea oficială care va avea loc peste două zile.

Comentarii