lukoil-banenr

BMW X4 are ca misiune principală atragerea de noi clienţi

BMW nu mai face secrete din intenţiile sale de a lansa un viitor model X4. După cum o sugerează şi numele, X4 se va poziţiona deasupra lui X3, devenind o variantă coupe a acestuia, cu o linie a plafonului ceva mai coborâtă.

Pilot Autoexpert

Într-un interviu cu Ian Robertson, şeful de vânzări BMW, jurnaliştii publicaţiei Automotive News au reuşit să afle o serie de noutăţi despre viitorul reprezentant al mărcii bavareze. Misiunea SUV-ului sportiv va fi aceea de a aduce noi clienţi în gama BMW, exact aşa cum a făcut-o fratele său mai mare, BMW X6, pe atunci o alternativă mai sportivă la X5.

Potrivit lui Robertson, ”X6 are rolul de a fi atras un segment de public complet nou, diferit de cel al lui X5. Sperăm să repetăm povestea şi cu noul X4, care se va diferenţia clar de X3”, a declarat Robertson.

Afirmaţia directorului de vânzări a fost confirmată de Norbert Reithofer, preşedintele BMW, care a recunoscut că X4 va fi lansat în cursul anului viitor. Producţia va fi asigurată tot de uzina americană de la Spartanburg, Carolina de Sud, acolo unde ia naştere în prezent X3.

Comentarii