lukoil-banenr

BMW X4 Concept – primele imagini „scăpate” pe internet neoficial

Pilot Autoexpert

Cu o zi înaintea debutului programat de BMW pentru publicarea imaginilor oficiale ale celui mai nou concept al mărcii, denumit X4, fotografiile acestuia au apărut pe internet. Conceptul BMW X4 se prezintă astfel în faţa publicului înaintea debutului stabilit.

Fratele mai mic al lui BMW X6 urmează să fie lansat în versiunea concept la Salonul de la Shanghai şi prefigurează un al doilea SAC (Sports Activity Coupe) în gama constructorului bavarez. Modelul de serie care va urma va reprezenta o alternativă mai dinamică din punct de vedere estetic pentru modelul X3.

Detalii tehnice încă nu există, însă la nivel estetic putem analiza toate părţile componente ale exteriorului noului concept bavarez. Astfel, la nivelul părţii frontale, observăm un set de blocuri optice cu un design agresiv şi foarte pronunţat, apropiate de grila faţă la fel ca în cazul noului Seria 3 F30. În raport cu X3 şi X6, modelele la care se raportează noul SAC, X4 prezintă o bară faţă proeminentă, cu două fante de aerisire de dimensiuni mari la nivelul extremităţilor, similare cu cele găsite pe X6 M, dar şi cu o nouă secţiune centrală, diferită de ceea ce am văzut până acum în gama X de la BMW.

Posteriorul lui BMW X4 pune accentul pe blocurile optice şi cele două evacuări. În timp ce blocurile optice prezintă o siluetă nouă pentru BMW, integrată bine pe caroseria unui SUV, cele două evacuări reprezintă o reintrepretare a fantelor de aerisire prezente pe bara de protecţie faţă, fiind la rândul lor găzduite de un set de spaţii bine determinate la nivelul barei de protecţie spate. Între cele două evacuări se află un difuzor de aer.

Mai multe detalii despre noul BMW X4 Concept vor fi disponibile imadiat după ce mâine constructorul german publica comunicatul oficial legat de noul model din propria gamă.

Comentarii