lukoil-banenr

BMW X5 restilizat vine la Geneva

Pilot Autoexpert

Pentru acest an BMW îi pregăteşte SUV-ului BMW X5 o nouă imagine, una convergentă cu cea a lui X6. Iată primele ipoteze.

Aceste ipostaze cu BMW X5 facelift, prezentate de BMW Blog, sunt create în Photoshop. Însă artistul se dovedeşte destul de bine informat, reuşind să creeze o imagine de ansamblu care integrează cam toate elementele pe care le-am putut întrezări în pozele spion. Ceea ce ne facem să credem că nu este departe de realitate.

După cum se poate observa, X5 facelift împrumută mai multe elemente de la BMW X6, cum ar fi blocurile optice şi spoilerul. Schimbări estetice se vor consemna şi la partea din spate, acolo unde vor fi introduse lămpi cu LED-uri şi un spoiler ce va integra evacuările.

Împrospătarea va aduce şi noutăţi în materie de motorizări, adoptând două propulsoare de la X6. Astfel se va introduce versiunea xDrive 35i, cu motorul 3.0 litri twin-turbo ce produce 300 CP şi 400 Nm cuplu. şi xDrive 50i propulsată de de 4.4 litri capabil să livreze 407 CP şi un cuplu de 600 Nm. Uniformizarea motorizărilor pe benzină va face alegerea dintre X5 şi X6 şi mai grea.

Motorul cu cea mai mare priză la europeni se anunţă însă cel importat de pe versiunea 740d, Dieselul de 3.0 litri furnizând 300 CP şi un cuplu de 600 Nm, cu preţului unui consum mult mai mic. Evident şi acest model va fi lansat la Salonul de la Geneva 2010.

 

Comentarii