lukoil-banenr

BMW X6 M e transformat de Inside Performance într-un “Stealth”

Numit BMW X6 M “Stealth”, noua creaţie a tunerului german Inside Performance se remarcă printr-un paintjob unic, inspirat de camuflajul avioanelor de luptă.

Pilot Autoexpert

La acelaşi capitol estetic se remarcă şi kitul aerodinamic ultra-agresiv, compus din spoilere faţă / spate restilizate, prize de aer pentru capota motorului şi extensii uriaşe pentru aripi, ce găzduiesc un set de jante marca Vorsteiner.

Iar pentru a ne uimi la maximum, specialiştii de la Inside Performance nu s-au oprit aici şi au trecut şi pe la aspectul tehnic, unde monstrul BMW X6 M “Stealth” se poate lăuda cu prezenţa unităţii de control optimizate, ce aduce cu sine un plus de circa 150 CP, valorile finale devenind 700 de cai putere şi 850 Nm.

Performanţele rezultate încă nu au fost anunţate, dar dacă ne reamintim de versiunea standard a modelului bavarez, care are nevoie de numai 4.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, putem cu siguranţă afirma că rezultatele finale vor fi într-adevăr uluitoare.

Pentru cei care doresc să ştie şi despre alte modificări din lista propusă de compania germană de tuning, BMW X6 M a primit şi o suspensie mai joasă, un sistem de evacuare cu valve controlabile şi un sistem special de infotainment montat la nivelul planşei de bord, ce afişează toate informaţiile cu privire la componentele regăsite în cadrul compartimentului motor.

Comentarii