lukoil-banenr

Compania BMW a publicat primele imagini al celui mai mare SUV din gama sa de modele. În poze este arătat procesul de asamblare a versiunei de pre-producţie a modelului X7 la uzina americană din oraşul Spartanburg, Carolina de Sud.

Pilot Autoexpert

Versiunea de pre-producţie va fi folosită pentru omologarea modelului X7, pentru teste în condiţii climaterice extreme şi pentru controlul liniei de asamblare modernizate. Doar după trecerea tuturor testelor planificate, compania va aproba asamblarea exemplarelor comerciale ale noului BMW X7.

Deşi pe poze SUV-ul nu este arătat în întregime, observăm clar că acesta seamănă extrem de mult cu conceptul BMW X7 iPerformance, prezentat în luna septembrie a anului 2017 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Prototipul modelului X7, reprezintă un SUV cu o lungime de cinci metri şi şase locuri, care foloseşte un sistem hybrid. Acesta este dotat cu blocuri optice cu laser, un ceas de bord virtual proiectat printr-un display cu diagonala de 12.3 inch, un sistem multimedia aparte pentru pasagerii din spate şi jante cu diametrul de 23 inch.

Se presupune că gama de motoare folosite pentru BMW X7, va fi compusă din propulsoare cu şase cilindri în linie şi V8, folosite deja pentru alte modele din gama producătorului bavarez. Sistemul hybrid va fi împrumutat de la Seria 7, unde acesta dezvoltă 326 de cai putere. La fel potrivit unor zvonuri este posibilă apariţia unei versiuni cu un motor V12.

Comentarii