lukoil-banenr

BMW Z4 primeşte facelift (sincer!) şi versiunea sDrive18i

BMW va lansa în cadrul Salonului Auto de la Detroit un facelift discret pentru actualul Z4. Roadsterul va primi şi o versiune nouă, sDrive18i, echipată cu motor pe benzină de 156 de cai putere.

Pilot Autoexpert

La nivel estetic modificările presupun instalarea unor noi lumini LED la nivelul blocurilor faţă, jante de 17 şi 18 inch din aliaj şi un contur special pentru semnalizatoare.

Plus la acestea clienţii pot opta pentru un pachet Hyper Orange disponibil alături de trei culori de caroserie: Mineral Grey, Glacier Silver şi Valencia Orange. Nu lipseşte nici combinaţia de piele neagră şi alcantara, cusăturile portocalii, dungile şi panourile de asemenea portocalii, precum şi inserţiile metalice de la nivelul planşei de bord.

Odată cu revizuirile estetice, BMW va introduce şi o nouă versiune pentru roadsterul său -sDrive18i, echipat cu un motor în patru cilindri, de 2.0 litri, capabil să dezvolte 156 de cai putere şi 240 de Nm. Unitatea va fi asistată de o transmisie manuală sau de una automată cu 8 rapoarte.

Comentarii