lukoil-banenr

BMWforum.md a implinit un an!

Sunt multe marci de automobile in Republica Moldova, dar este una chiar speciala – BMW. Anume aceste trei litere au stat la baza aparitiei unei comunitati de amatori, care prinde amploare in ritmuri rapide – bmwforum.md, incepind cu 7 membri in 2010 la moment avind peste 70 de membri. Fiind axata pe platforma web, comunitatea nu se limiteaza doar la actiuni online, sunt frecvente intilnirile mebrilor, pentru discutii si petrecere de timp impreuna, incepind cu intilnirile saptaminale la care sunt prezente frecvent peste 20 de persoane, pina la intilniri mari, care reunesc practic toti membrii. De asemenea sunt elaborate citeva proiecte de acte de caritate, la care participa toti doritorii din cadrul comunitatii. Deplasari la cinema, la strikeball, frigarui etc.

Pilot Autoexpert

O intilnire speciala, a avut loc pe data de 26 noiembrie 2011, organizata cu ocazia aniversarii unui anisor de la aparitia bmwforum.md. Eveniment organizat de catre administrartia site-ului bmwforum.md, La care au fost prezente multe automobile BMW si desigur un numar mare de amatori al automobilelor BMW, care au participat la diferite concursuri, precum Tuning- automobilul cu cele mai performante modificari, Best audio sistem – cel mai bun sistem acustic, Best looking car – cel mai atragator automobil, Clasic – cel mai pastrat automobil. Invingatorii au primit cadouri, chipiu bmwforum.md, postere, reviste bmw, câte un model în miniatură – BMW Vision EfficientDynamics Concept, diplome si certificate de participare. De asemenea au fost inminate premiile utilizatorilor care au avut cele mai multe voturi, in cadrul concursurilor organizate direct pe site, acestea fiind Newsmaker, Most positive User, Best tech support, pe linga premiile enumerate anterior, acestia au primit de asemenea cite o invitatie din partea Autospace SRL, la Patria Multiplex unde pe data de 14 decembrie 2011 va avea loc premiera filmului Mission-impossible Ghost-Protocol. Cadourile au fost oferite cu suportul importatorului general BMW in Moldova – Autospace SRL. Buna dispozitie, glumele, si veselia a dominat evenimentul, chiar daca timpul de afara a fost destul de racoros. Participantii la eveniment se puteau incalzi cu ceai, cafea, si alte bauturi fierbinti, pe linga aceasta toti erau in ashteptarea momentului, cind va fi taita torta mare, in forma emblemei marcii preferate – BMW.

Spre sfirsit doritorii de a arata puterea automobilelor sale, au avut ocazia sa o faca, in cadrul unui show al motoarelor turate la maxim, cu mult fum şi cauciucuri incinse, după care membrii BMW Forum au savurat din două torte concepute în forma renumitei embleme BMW. Petrecerea a urmat seara in unul din localurile din capitala, unde „forumishtii” au impartashit impresiile, si opiniile referitor la evenimentele care au avut loc timp de un an de existenta al comunitatii care i-a unit, si deasemenea un mare accent a fost pus pe evenimentul de astazi.

Text: Mihu Eugen, administrator BMWFORUM.MD

Video: PROTV & AutoExpert

Comentarii