lukoil-banenr

Bolizi din fiare vechi!

Legendarii Mercedes 300SL Gullwing, Porsche Spyder şi bolidul Auto Union s-au reîncarnat din fiare vechi la Frankfurt 2011.

Pilot Autoexpert

Salonul Auto Frankfurt a oferit anul acesta multe suprize de proporţii, dar unele dintre ele chiar au lăsat publicul cu gura căscată. Este şi cazul unor replici construite din fier vechi şi piese auto uzate, expuse de o firmă germană, care respectă cu fidelitate designul unor modele legendare precum Mercedes-Benz 300SL Gullwing, Porsche Spyder sau vechiul bolid Auto Union. În cazul în care există doritori, maşinile pot fi chiar cumpărate,preţul unui Mercedes Gullwing ajungând la 69.000 de euro . Deschiderea capotei, portierelor sau a portbagajului aduce replica mai aproape de obiectul real.

Ceva mai ieftină este replica legendarului bolid de competiţie construit în perioada interbelică de Auto Union.Pentru doar 54.000 de euro, grămada de fiare vechi frumos modelate poate fi a oricui . La fel ca şi în cazul celorlalte replici, fiecare detaliu este atent studiat, de la sigla mărcii, până la elementele de suspensie ale maşinii de curse.

Deşi este cea mai accesibilă dintre cele trei replici, Porsche-le Spyder din fier vechi şi piese uzate nu face rabat de la fidelitatea liniilor, faţă de maşina reală. Interiorul este şi el perfect reprodus, mergându-se chiar până la reproducerea ceasurior de bord. Preţul? Doar 39.000 de euro!

Comentarii