lukoil-banenr

Bond. Mini Clubman Bond Street.

Britanezii de la Mini vor aduce la Salonul Auto de la Geneva o ediţie specială a modelului Clubman, menită să cinstească din nou străzi sau zone faimoase ale Londrei – denumită Clubman Bond Street, versiunea specială este creată pentru a celebra o stradă renumită pentru magazinele sale de lux.

Pilot Autoexpert

Fapt în cinstea căruia ediţia vine cu detalii ce vor fi pe placul celor mai pretenţioşi clienţi. Clubman Bond Street se individualizează cu ajutorul culorii caroseriei, Midnight Black, şi a acoperişului, Cool Champagne, folosită şi la nivelul oglinzilor, al montanţilor şi al dungilor de pe capotă. Pachetul estetic exterior este completat de un set de jante de 17 inch, cu aceleaşi accente Cool Champagne.

La interior, culorile caroseriei se păstrează. Tapiţeria din piele este de culoare Carbon Black, iar cusăturile sunt în nuanţa Deep Champagne. Acelaşi contrast şi la nivelul instrumentelor de bord, unde planşa a fost îmbrăcată de asemenea în piele neagră. Pielea se regăseşte şi la nivelul portierelor şi pe cotiera centrală.

Echiparea standard a versiunii limitate include climatizare, computer de bord, buton Sport, senzori de ploaie şi lumină, cruise control şi volan cu comenzi.

Ediţia Bond Street va fi disponibilă în compania a patru versiuni de motorizare, două pe benzină şi două pe motorină – Cooper de 122 de cai putere, Coopers S de 184 de cai putere, şi la celălalt pol, Cooper D de 112 cai putere şi Cooper SD, capabil să ofere maximum 143 de cai putere.

Comentarii