lukoil-banenr

Cea mai nouă creaţie a celebrei companii de tuning din Bottrop, construită pe baza ultimei generaţii a impresionantului Mercedes SL65 AMG, se poate lăuda cu prezenţa sub capotă a unui propulsor V12 biturbo de şase litri, capabil să producă nu mai puţin de 800 cai putere şi 1.420 Nm, cea din urmă valoare fiind însă limitată la 1.100 Nm.

Transmisia automată cu şapte rapoarte plus un sistem de tracţiune spate adăugate acestui propulsor îi permit roadster-ului german să ajungă la primii 100 km/h în doar 3.7 secunde. Iar dacă aceasta nu e suficient, în ciuda greutăţii sale de aproximativ 2.2 tone, extremul BRABUS 800 Roadster reuşeşte să accelereze de la 0 la 200 km/h în mai puţin de zece secunde, viteza maximă urcă până la 350 kilometri pe oră limitaţi electronic.

Pilot Autoexpert

Brabus 800 roaster 2

Celelalte detalii tehnice sunt prezentate de un sistem de frânare de înaltă performanţă, o suspensie mai joasă cu până la 25 de milimetri, plus diferenţialul spate cu alunecare limitată.

Automobilul din Stuttgart a suferit şi unele modificări de ordin estetic, unde viitorii clienţi vor fi serviţi cu un kit aerodinamic dezvoltat în tunelul de vânt, cu jante forjate de până la 20 inch şi cu un interior complet personalizat şi accesorizat cu mai multe inserţii de piele şi accente de alcantara.

2013 Brabus 800 Roadster

BRABUS 800 Roadster va debuta în premieră mondială la începutul lunii martie, când Salonul Auto de la Geneva îşi va deschide larg porţile.

Brabus 800 roaster 4

Brabus 800 roaster 5

Brabus 800 roaster 7

Comentarii