lukoil-banenr

Brabus are o soluţie pentru oamenii de afaceri aflaţi mereu în mişcare şi pentru care limuzinele obişnuite sunt prea mici, ori haideţi să spunem neîncăpătoare pentru tot personalul. Pentrui ei, tunerul din Botrop a creat Brabus VIP Conference Lounge, un fel de Sprinter cu aere de aristocrat.

Pilot Autoexpert

La baza maşinii, aţi înţeles deja, este un Mercedes-Benz Sprinter, în versiunea cu ampatament mărit şi care vine cu câteva dotări de fabrică modeste, cum sunt farurile cu bi-xenon, luminile de zi, sistem de climatizare, încălzire în scaune, dar şi câteva tehnologii utile gen adaptive brake light, sistem de asistenţă pe bandă, sistem de asistenţă pentru punctul mort, sistemul de prevenire a coliziunii sau suspensia pe aer.

Iar de aici intervine Brabus, care renunţă la o bună parte din interiorul banal şi plictisitor al maşinii, pentru a-l transforma apoi într-o mini sală de conferinţă. Cum? Instalând tot felul de gadgeturi moderne, două televizoare, tablete, router LTE pentru internet, player media, Apple TV, BluRay Player, sistem de climatizare mai performant, lumini ambientale, încălzire în toate scaunele şi pe final, un frigider. Nu lipsesc nici tapiţeriile din piele, Alcantara, sau logo-urile Brabus, care să îţi reamintească cui i-ai plătit extra-cash.

Şi pentru că vrei să fii remarcat şi în trafic, Brabus a echipat Sprinter-ul cu o prelungire nouă pentru bara faţă, cu lumini DRL incorporate şi jante de 18 inch monoblock. Mici detalii ca inscripţiile sau semnalizatoarele fumurii completează imaginea aşa-zis-ului VIP Conference Lounge.

Nu ştiu câţi oameni o fi având nevoie de un asemenea automobil, mai ales că la interior chiar nu îţi fură nici un „wow” comparativ cu multe alte ateliere de tuning. Ar mai avea rost să menţionez că preţul maşinii este de aproximativ 225.000 de euro? Adică depăşeşte cu uşurinţă preţul de pornire pentru un Mercedes-Maybach plus ceva dotări!

brabus-conference-lounge-sprinter-1 brabus-conference-lounge-sprinter-2 brabus-conference-lounge-sprinter-3 brabus-conference-lounge-sprinter-4 brabus-conference-lounge-sprinter-5 brabus-conference-lounge-sprinter-6 brabus-conference-lounge-sprinter-7 brabus-conference-lounge-sprinter-8 brabus-conference-lounge-sprinter-9 brabus-conference-lounge-sprinter-10 brabus-conference-lounge-sprinter-11 brabus-conference-lounge-sprinter-12 brabus-conference-lounge-sprinter-13 brabus-conference-lounge-sprinter-14

Comentarii