lukoil-banenr

Cei de la Brabus au decis că noul C-Klasse nu este suficent de agresiv şi puternic iar prin urmare au hotărât să-l îmbunătăţească, doar un pic.

FLYONE

Brabus-Mercedes-C-Class-1_resize

diselok

Astfel, noul C-Klasse de la Brabus primeşte un kit aerodinamic mult mai agresiv faţă de cel de serie şi presupune bare faţă/spate cu guri de aeresire de dimensiuni mai mari, difuzor spate, praguri laterale mai proeminente şi un nou sitsem de eşapament.

La interior schimbările sunt minime, noi inserţii cu logo-ul Brabus pe praguri, covoraşe personalizate şi pedale din aluminium. Cea mai mare surpriză însă ţine de partea tehnică. Suspensia AIRMATIC a fost coborâtă cu 30 mm iar arcurile au fost înlocuite cu unele mai rigide de producţie Bilstein. Pentru un look şi ţinută de drum mai agresive, au fost înlocuite şi jantele, cele dispnobile fiind de 18,19 şi 20 de inch.

Brabus-Mercedes-C-Class-2_resize

Ce ține de motorizări, versiunea C180 primeşte un plus de 21 CP, astfel puterea motorizării standart de 154 CP este acum de 174 şi vine acompaniată de pachetul B18.2 Brabus PowerXtra. Cuplul maxim a crescut şi el ajungând acum la 300 Nm, lucru care îi permite să accelereze maşina de la 0-100 km/h în 8.4 secunde şi să atingă o viteză maximă de 230 km/h.

Kit-ul de performanţă Brabus PowerXtra B20.2 oferit pentru C200 creşte puterea cu 41 cai putere  iar cuplul cu 30 Nm. Astfel, cei 225 de cai putere însumaţi îi garantează un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 7 secunde iar viteza maximă atinsă este de 242 km/h. Kituri de performanţă pentru versiunile diesel sunt încă în curs de dezvoltare.

Brabus a declarat că în curând vor fi disponibile kit-uri de performanţă şi pentru motoarele diesel.

Brabus-Mercedes-C-Class-4_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-5_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-7_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-8_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-13_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-14_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-15_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-16_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-17_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-18_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-19_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-22_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-23_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-24_resize

Brabus-Mercedes-C-Class-25_resize

Comentarii