lukoil-banenr

Mitsubishi nu este chiar cea mai populară marcă de automobile noi din ţară, iar acest lucru se pare că a motivat pe cineva să ia atitudine. Aşa se face că foarte curând, va fi deschis un nou showroom Mitsubishi iar supriza mare este că acesta va fi inclus în portfoliul unei companii care deţine un alt brand de maşini, extrem de popular în Moldova. 

Pilot Autoexpert

Am promis că nu vom dezvălui cine va fi patronul salonui auto Mitsubishi, însă vă vom ţine la curent cu data deschiderii oficiale a noului showroom. Totuşi o să vă dăm câţiva indicii despre compania „mamă” care va adopta brandul Mitsubishi. Este unul dintre primii dealeri auto pe piaţa din Moldova, cu o experienţă bogată în acest domeniu şi care importă o marcă de automobile germane.

Revenind la japoneze, am vrea să vă amintim că la Salonul Auto de la Geneva, Mitsubishi a prezentat noua generaţie a pick-up-ului L200 care vine cu un design mai proaspăt dar şi o nouă motorizare de 2.4 litri diesel, oferită în două variante de putere de 152 CP şi 380 Nm sau 178 CP şi 430 Nm de cuplu motor.

Mitsubishi speră că în persoana noului L200 veţi găsi un tovarăş de încredere şi un cărăuş îndemânatic.

geneva2015mitsubishil200gal

geneva2015mitsubishil200gal1

Comentarii