lukoil-banenr

Aston Martin au adus la Geneva conceptul Vulcan, un supercar de 800 CP disponibil în exclusivitate doar în ediție limitată!

Pilot Autoexpert

Cei care aveau dubii față de potențialul britanicilor vor rămâne plăcut surprinși să afle că Aston Martin a dat lovitura la Geneva! Conceptul Vulcan este un hypercar menit să concureze cu așa granzi ca Ferrari FXX K și McLaren P1 GTR. Noul hypercar de la Aston Martin va încerca să răstoarne supremaţia concurenţilor cu un propulsor V12 de 7 litri volum și 800 CP capabil să accelereze mașina până la o viteză maximă de 320 km/h.

_MG_0443

Fericiții care vor intra în liga super premium, și asta pentru că vor fi produse doar 24 de exemplare cu un preț de 2,8 mln de euro bucata, vor beneficia de un instructor personal. Remarcabil este faptul că până vor ajunge să conducă un Vulcan, clienții vor fi exersa pe rând cu V12 Vantage S, One-77 şi cu Vantage-ul dedicat GT4. Și asta pentru că Vulcan va fi disponibil doar în versiunea de circuit!

Pentru un plus de adrenalină, inginerii au dotat mașina cu un diferențial performant cu alunecare limitată și discuri compozite din carbon și ceramică marca Brembo. Jantele sunt de 19 inch iar discurile de frână măsoară 380 mm pe față și 360 pe spate. Revenind la origini, numele Vulcan provine de la bombardierul britanic care a staționat la fabrica Aston Martin din anii 50. Ce ține de prețul exorbitant, producătorul declară că toate mașinile au și fost contractate deja, deci nu merită să ne facem griji! 😀

IMG_2455

IMG_2461

IMG_2469

IMG_2471

IMG_2481

IMG_2483

 

Comentarii