lukoil-banenr

BRZ isi face debutul european la Geneva

La a 82-a editie a Salonului International Auto de la Geneva din luna martie, Subaru va prezenta, in premiera europeana, doua noi modele Subaru, BRZ Sport Coupe si ultima generatie Impreza hatchback.

Pilot Autoexpert

BRZ, care recent a intrat la vanzare in Japonia dupa premiera mondiala de anul trecut de la Salonul Auto de la Tokyo, va ajunge, probabil, in showroom-urile europene in aceasta vara. Informatii mai detaliate, inclusiv preturile de pe piata europeana, vom afla direct de la Geneva.

Coupe-ul sport cu tractiune spate vine cu un motor boxer de 2.0 litri, ce produce 200 de cai putere, iar transmisia in 6 trepte poate fi manuala sau automata.

Dupa lansarea pe piata din America de Nord si, mai recent, in Japonia, noul Subaru Impreza hatchback va merge in curand la vanzare in Europa, unde va fi oferit cu aceleasi variante de motorizare ca XV Crossover, care includ un motor pe benzina de 1.6 litri cu 112 CP, un motor de 2.0 litri pe benzina cu 148 CP si un motor diesel de 2.0 litri turbo ce produce 145 CP si 350 Nm cuplu.

Comentarii