lukoil-banenr

Bugatti a prezentat o ediţie limitată Veyron 16.4 Grand Sport

Bugatti nu pregăteşte momentan o versiune cu potenţial talent actoricesc, chiar dacă ai fi tentat să crezi asta din moment ce observi combinaţia de culori galben/negru. Aceasta este de fapt o altă variantă a modelului decapotabil Veyron 16.4 Grand Sport, care a fost prezentată înainte de Salonul Auto de la Qatar, programat între 25 şi 28 ianuarie.

Pilot Autoexpert

La exterior, vopseaua galbenă şi cea neagră acoperă mai multe elemente realizate din fibră de carbon, iar combinaţia cromatică o vei regăsi şi la interior. Printre altele, scaunele, panourile portierelor, o parte din planşa de bord, chiar şi cusăturile de pe volan sunt galbene.

Un potenţial cumpărător ar avea şanse să se îngălbenească şi la faţă dacă va fi pregătit să îşi cumpere un astfel de exemplar şi va avea pregătită (doar) o sumă de aproximativ 1,4 milioane de Euro, adică preţul pentru un Veyron Grand Sport standard.

Versiunea în stil ″lămâie″ costă ceva mai mult, în jur de 1,58 milioane de Euro, iar în acest preţ nu sunt incluse şi taxele. Mai mult decât atât, Bugatti a programat ca ediţia aceasta să fie limitată la 150 de exemplare, dintre care 45 au fost deja comandate. Partea bună pentru aceşti clienţi este că oricând au şanse să încerce să obţină profit de pe urma acestui model, care poate fi transformat imediat în cel mai scump şi rapid taxi din lume…

Comentarii