lukoil-banenr

Echipa de teste a celor de la Bugatti a fost surprinsă din nou în timpul testelor prototipului Chiron. De această dată hypercarul francezilor a fost remarcat în compania unor sportcaruri cum ar fi vechiul Veyron, Porsche 918 Spyder, Lamborghini Huracan dar şi BMW i8!

Pilot Autoexpert

Nu ştim de ce Bugatti a ales să testeze noul său model în paralel cu maşinile altor producători, dar putem presupune că succesorul lui Veyron va împrumuta câte ceva de la fiecare în parte. Cu toate astea, noul Chiron are mari şanse să devină un lider incontestabil în lumea supercarurilor, iar performanţele promise de oficialii companiei au rolul de a ne convinge de acest lucru.

Bugatti Chiron va utiliza serviciile aceluiaşi propulsor W16 de 8.0 litri volum, energizat de patru turbo-suflante şi asistat de motoare electrice, pentru un total de 1.500 cai putere şi tot atâţia Nm de cuplu motor. Dacă ar fi să dăm crezare francezilor, supercarul va putea accelera de la zero la prima sută la oră în numai 2.3 secunde iar viteza maximă atinsă se ridică la 480 km/h!

Bugatti a promis să dezvăluie noul model în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în primăvara anului viitor 2016!

Comentarii